55938.jpg

TULEVAT TAPAHTUMAT

06.09.2017 klo 21:00
Katso tulossa olevat tapahtumamme tästä.

Tervetuloa osallistumaan tapahtumiimme.
Tillsammans-keskustelukerho

Kevätkaudella alkanut ruotsin kielen keskustelukerho jatkuu syksyllä. Vapaamuotoista keskustelua on tarjolla kerran kuussa Kahvila Helmessä (Lauttakylänkatu 6-8, Huittinen).

Seuraava kokoontuminen on ti 5.12.2017 klo 16.00.

Keskusteluissa on mukana Arja Lehtonen.

Kerhossa voi vaihtaa kuulumisia ja keskustella ajankohtaisista asioista ruotsiksi.

 

 

Kouluyhteistyö

Kouluyhteyshenkilömme on Taina Mäkinen.

 

 

Jouluiset musiikkihetket

Viime joulukuussa toteutetut jouluiset musiikkihetket vanhusten palvelutaloissa saavat tänä vuonna jatkoa.

Yhdistyksen vapaaehtoiset käyvät tapaamassa vanhuksia to 7.12.2017 Iltatuuli A:ssa klo 17.00 ja Iltatuuli B:ssä noin klo 17.45. Tilaisuudet on tarkoitettu palvelutalojen asukkaille, heidän omaisilleen ja henkilökunnalle ja niihin osallistuvat Huittisten Seudun Harmonikat.

Järjestelyissä on mukana Huittisten seudun kansalaisopisto.

Jos haluat ilahduttaa vanhuksia yhdessä yhdistyksen toisten vapaaehtoisten kanssa (esim. osallistumalla vierailuun to 7.12., leipomalla etukäteen joulupullia tuliaisiksi tms.), ota marraskuun loppuun mennessä yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin (puheen johtajan ja sihteerin yhteystiedot aloitussivulla).

 

 

Jouluinen iltahetki

Huittisten Pohjola-Norden ry järjestää jäsenilleen 30 vuotta jatkuneen toimintansa johdosta jouluisen iltahetken Huittisten Wanhassa Pappilassa vanhusten palvelutaloissa käyntien jälkeen to 7.12.2017 klo 19.00. Tilaisuudessa on myös arvonta, ja arvontaliput ovat myynnissä tilaisuuden aikana.

Iltahetkeen voi ilmoittautua marraskuun loppuun mennessä.

Tervetuloa kaikki jäsenet!

 

 

Arjen hyvä teko

Huittisten Pohjola-Norden ry käynnisti keväällä hankkeen: Yhdistykset tapaamaan vanhuksia. Juhlavuonnaan Pohjola-Norden kutsuu kaikki huittislaiset yhdistykset tapaamaan vanhuksia, laitoksissa ja kodeissa, kunkin yhdistyksen ítse valitsemalla tavalla – kerran tai useammin. Yhdistykset voivat myös toteuttaa uusia yhteistyötapoja yli yhdistysrajojen.

Vanhushankkeella on kaupungin kulttuuritoimen ja vanhustenhuollon tuki. Pohjola-Nordenin kunniapuheenjohtaja Arja Lehtonen toimii hankkeen yhteyshenkilönä.

Hankkeen tarkoituksena on tehdä näkyväksi huittislaisten yhdistysten ja muiden tahojen jo nyt vanhusten parissa tekemä työ ja kutsua mukaan ne, jotka eivät vielä ole vanhuksia tapaamassa käyneet. Yhdistysten toivotaan ilmoittavan vuoden päätyttyä yhteyshenkilöllemme, miten ao.yhdistys on vuoden aikana ottanut vanhukset huomioon toiminnassaan. Näin toivotaan saatavan kootuksi Huittisissa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden aikana tapahtunut toiminta vanhusten parissa.

 

TULOSSA VUONNA 2018

 

Esko Jortikan luento ruotsinkieliset ja muut vierasperäiset sukunimet Huittisten hautausmaalla ke 28.2.2018

Luodaan yleiskuva Huittisten hautausmaan hautakivissä esiintyvistä ruotsinkielisistä ja vierasperäisistä sukunimistä. Tarkastellaan sukunimien taustaa eli etymologiaa, sotilaallista alkuperää olevaa nimistöä ja hautakivissä esiintyvien sukunimien yleisyyttä muissa maissa.

Yhteistyössä Sataopiston kanssa.

 

Pohjolan pidot Louhenlinnassa Laitilassa la 24.3.2018

Järjestäjänä Pohjola-Nordenin Varsinais-Suomen ja Satakunnan alue. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

 

 

Tiedotus

Ajankohtaiset tiedot yhdistyksen toiminnasta saa nettisivujen lisäksi Lauttakylä-lehden Seuratoiminta-palstalta ja Alueviestin Järjestöpalstalta.

 

Muistattehan myös jäsenyyden tuomat edut, jotka löytyvät Pohjola-Nordenin Internet-sivuilta.

 

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!